Menu

Ervaringen


De dag beginnen met een yoga oefening en wandelen in zo’n super mooie omgeving brengt je meteen in het hier en nu. De rust, de geluiden, de geuren en al het moois wat te zien is. Annika door dit alles en jou gastvrijheid je hartelijkheid en humor werd het echt een feestje. Ik kom zeker nog een keer jou kant op. Je bent een topper bedankt!!
Debbie Breg


Weer terug in ons landje, na een geweldige Mindfulnessreis in Oostenrijk. Nog steeds heerlijk aan het nagenieten van elk moment. Mooie wandelingen, yoga oefeningen, body scan, mooie teksten om te lezen, vele tips, heerlijk eten, super verzorgd door jou. Ik voel mij echt verwend, van het begin tot het eindpunt. De regen was voor ons geen spelbreker. Zoals jij al aangaf, slecht weer bestaat niet, wel slechte kleding. Het was fantastisch en zeker voor herhaling vatbaar. Annika je had het niet beter kunnen doen!
Grietje Jansen


Ik heb een paar prachtige mindfulness dagen beleefd in Schruns en omgeving. Een aller hartelijkste ontvangst en met de mede cursisten had ik gelijk een klik. Onze dagen waren gevuld met ontspannende bezigheden. Yoga, overheerlijk ontbijt, wandelen, mindfulness en veel lachen. Dit was een waardevolle ervaring waar ik met heel veel plezier op terug kijk. Ik kan dit echt iedereen aanbevelen.
Dicky Möhle