Menu

PRAKTISCHE INFORMATIE


Het verblijf

Het verblijf is op basis van 2 persoonskamers. De grootte van de groep is maximaal 8 personen.

De prijs

De prijs van deze volledig verzorgde reis bedraagt € 499,- (excl. heen- en terugreis). Dit is inclusief 4 overnachtingen, ontbijt (maandag t/m donderdag) en diner (maandag t/m woensdag).

Aanvang: zondagavond 19.00 uur, afsluiting: donderdagochtend na het ontbijt. Het inschrijfgeld bedraagt € 199,- en het resterende bedrag van € 300,- dient vóór 15 september 2019, op rekening IBAN NL14 INGB 0007 3851 54 t.n.v. A. Derksen-Rademaker o.v.v. Mindfulnessreis Oostenrijk + je naam, te zijn overgemaakt.
Indien men binnen 30 dagen voor vertrek boekt, dient het volledig verschuldigde bedrag ineens te worden overgemaakt.
Bij annulering vóór 1 augustus wordt € 150,- van het inschrijfgeld gerestitueerd. Bij annulering vanaf 1 augustus en vóór 15 september wordt € 75,- van het inschrijfgeld gerestitueerd. Bij annulering op of na 15 september is de volledige reissom verschuldigd.

Indien er op 15 september 2019 onvoldoende aanmeldingen zijn, behoud ik mij het recht voor de reis te annuleren en zal de volledige reissom gerestitueerd worden.

Checklist

Om deel te kunnen nemen aan de wandelingen heb je een redelijke basisconditie nodig. Er worden kleine hoogten overbrugt. In de bergen kan het weer soms snel omslaan. Het is dan ook van belang om kleding mee te nemen voor diverse weersomstandigheden. Ook met minder goed weer gaan we aan de wandel.
Slecht weer bestaat tenslotte niet, alleen slechte kleding!

Ik adviseer je de volgende zaken mee te nemen:

Eigen risico

Graag wijs ik je erop dat je op eigen verantwoordelijkheid deelneemt aan deze Mindfulnessreis. Als organisator aanvaard ik geen aansprakelijkheid voor ongevallen, overlijden en/of elke vorm van lichamelijk of geestelijk letsel, die de deelnemer voorafgaand aan, tijdens of na afloop van de reis overkomt. Ook aanvaard ik geen aansprakelijkheid voor schade, vermissing of diefstal van goederen die de deelnemer voorafgaand, tijdens of na de reis in zijn bezit heeft. Op het moment dat je je inschrijft voor deze Mindfulnessreis ga je hiermee akkoord.

Europese zorgpas

Tot slot adviseer ik je om een Europese zorgpas mee te nemen. Mocht je onverhoopt naar het ziekenhuis moeten dan weten zorgverleners in het buitenland dat de rekening betaald wordt door de zorgverzekeraar waarbij je bent aangesloten. Als hij niet automatisch aan de achterkant van het pasje van je zorgverzekeraar zit, dan is het handig om de Europese zorgpas aan te vragen bij je zorgverzekeraar.